Werkervaring

Event Architect, TU Delft – BlueBox Events, Delft
Mei 2015 – April 2020

Het 0rganiseren en adviseren over wetenschappelijke internationale congressen en events voor de Technische Universiteit Delft en gelieerde bedrijven, Opstellen en ontwerpen van bidbook, ontwerp van de huisstijl/websites, inhoud, werkvorm, opstellen van budgetten tot de financiële eindrapportage. Aansturing Project assistente en stagiares administratief medewerkers/secretariaat en Event management.

Netwerken opzetten, sponsoring voor events uitzetten en contacten binnen dit netwerk aan elkaar verbinden.

Officemanager TU Delft, afdeling Transport & Planning, Delft
Januari 1999 – Mei 2015

1) Officemanager/ Project coördinator (40%)
Aansturen secretariaat, trouble-shooter, boeken buitenlandse dienstreizen, begeleiden Leerling secretaresses (ROC), Ondersteuning HR Taken van de Afdeling, organiseren van de jaarlijkse functioneringsgesprekken en afhandelen van de actiepunten die daaruit komen.

2) A) Organiseren wetenschappelijke congressen. (60%)
Intake nieuwe congressen (zowel intern als extern), budgetteren, keuze locatie, prijsonderhandelingen afronden en vastleggen met locaties/hotels/cateraars.
Website voor congres ontwerpen, congresregistratie software aanpassen per congres (Eventure), abstracthandling, reviews en uitslagen verwerken. Registratie van deelnemers, bevestigingen en factureren. Relatiebeheer deelnemers, sprekers en dagelijks bestuur (nationaal en internationaal).

Samenstelling proceedings, aanvraag ISBN-nummer, lay-out en huisstijl ontwikkelen van badges, CD-rom, posters, leaflets, book of abstracts, programmaboek, Initiëren en beheer van fondsen/sponsoring.

Enquêtes ontwerpen en uitzetten, respondenten zoeken en de uitslagen verwerken. Dit in het kader van NIVES (nieuwe vervoerssystemen) in opdracht van Port of Rotterdam en TU Delft.

Vestigingsmanager, Axidus Uitzendbureau, Rotterdam
Januari 1997 — Januari 1999

Opstarten van het uitzendbureau voor de productie, land- en tuinbouw . Dagelijkse leiding van het uitzendbureau. (2 intercedentes/1 administratieve kracht), inschrijven UZK, planning voor bedrijven verrichten Matchen van UZK/bedrijven, acquisitie, bedrijvenbezoek, publiciteit en beheer van vervoerscontracten. Contract onderhandeling met bedrijven en organisaties.

Juli 1997 – september 1997page2image3757168page2image5770496page2image3778592

Samsom Bedrijfsinformatie Alphen aan den Rijn
Opzetten van malingen, Verwerken van response van mailingen.
Beurzen: draaiboeken maken voor 3 vakbeurzen, organisatie vanaf standbouw, stand bezetting, budgetbewaking.

Januari 1996 – juli 1997

Via uitzendbureaus verschillende secretaresse functies bij: 

  • Heineken Nederland Zoeterwoude
  • Gemeente Alphen aan den Rijn, afd. Stedelijke ontwikkeling
  • Van Zuylen Communications, Alphen aan den Rijn
  • ATB (Automatiserings Bureau voor Toerisme),
  • NBT (Nationaal Bureau voor Toerisme)
  • Placid Oil, ISNAR, AMOCO, Lummes, Badger, Raad van State